Skip to content Skip to footer
0 items - $0.00 0
0 items - $0.00 0
Rreth nesh

Historia jonë

Që nga fillimi ynë në vitin 2013, Eelektro Sharri ka qenë në krye të inovacionit. Ide e lindur nga nevoja për të menaxhuar plehun e tepërt të pulave të krijuar nga kompania jonë mëmë, Veze Sharri, ne pamë një mundësi për të trajtuar jo vetëm menaxhimin e mbetjeve, por edhe për të kontribuar për një të ardhme më të pastër dhe më të gjelbër. Të nxitur nga përkushtimi ynë ndaj mjedisit jetësorë, ne filluam një udhëtim për të shfrytëzuar fuqinë e teknologjisë së biogazit. Impianti ynë më i avancuar i biogazit qëndron si një testament i angazhimit tonë, duke shndërruar mbetjet organike në energji të pastër dhe të rinovueshme. Çdo orë që kalon, impianti ynë prodhon 1 MW energji elektrike, duke demonstruar potencialin e jashtëzakonshëm të zgjidhjeve të qëndrueshme të energjisë. Në Eelektro Sharri, ne besojmë se duke u kujdesur për mjedisin tonë, ne hapim rrugën për një të ardhme më të ndritshme.

Vizioni

Elektro Sharri synon të vazhdojë të jetë një pionier në prodhimin e energjisë së gjelbërt, duke shndërruar mbetjet organike në burime të rinovueshme. Vizioni jonë është të krijojmë një të ardhme të qëndrueshme dhe të pastër, duke kontribuar në mbrojtjen e mjedisit dhe në përmirësimin e cilësisë së jetës për komunitetet tona.

Vizioni

Elektro Sharri synon të vazhdojë të jetë një pionier në prodhimin e energjisë së gjelbërt, duke shndërruar mbetjet organike në burime të rinovueshme. Vizioni jonë është të krijojmë një të ardhme të qëndrueshme dhe të pastër, duke kontribuar në mbrojtjen e mjedisit dhe në përmirësimin e cilësisë së jetës për komunitetet tona.