Skip to content Skip to footer
0 items - $0.00 0
0 items - $0.00 0
Untitled design-2
Untitled design
RRETH KOMPANISË TONË

Fabrika jonë e biogazit

Që nga fillimi ynë në vitin 2013, Eelektro Sharri ka qenë në krye të inovacionit.Ide e lindur nga nevoja për të menaxhuar plehun e tepërt të pulave të krijuar nga kompania jonë mëmë, Veze Sharri, ne pamë një mundësi për të trajtuar jo
vetëm menaxhimin e mbetjeve, por edhe për të kontribuar për një të ardhme
më të pastër dhe më të gjelbër.

DYQANI

PRODUKTI JONE

Elektro Sharri

Kompania jone ne numra

Disa te dhena nga kompania jone

KW
808080

Ne ore.

TON
8080

Mbetje ne dite.

Subscribe for the updates!